Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Lezers op de foto

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

De boom in

Introductie

Fragment

Recensies

 

 

De Gehoornden is een supermooie, superdikke hardcover geworden van maar liefst 420 pagina's vol fantasie en avontuur.

De Gehoornden bevat niet één boek, maar twee boeken, Geheugenstrijd en Gewetensstrijd, die samen een afgerond verhaal vormen. In 2011 kwam het eerste boek uit: Geheugenstrijd en nu kan de lezer eindelijk verder lezen over de magische tweeling Vana en Fokko en hun pogingen om het eiland Arandia te beschermen tegen de dienaren van de Gehoornde.

Een magische barrière beschermt het eiland Arandia al eeuwen tegen het kwaad van de Gehoornde. Wanneer de tweeling Vana en Fokko uitverkoren wordt tot een speciale opleiding in het kasteel van de koning, ontdekken ze dat de barrière ernstig verzwakt is en dat zij moeten helpen deze te beschermen. Maar dat valt niet mee, want niets is wat het lijkt aan het hof, zelfs hun opleiding niet.
Vana laat zich verleiden door de lokroep van de macht, terwijl Fokko steeds meer in de ban raakt van Suvi’s vloek. Intussen valt de oorlogsvloot van de Gehoornde de verzwakte barrière aan. Om Arandia te beschermen moet de tweeling ingrijpende beslissingen nemen met vergaande gevolgen...

De gehoornden is een bloedstollende, magische jeugdroman waarin goed en kwaad niet door een barrière gescheiden blijven.

JeRoen Murré heeft de intrigerende cover gemaakt.

De Gehoornden is verschenen bij uitgeverij De Vier Windstreken. Het boek kost € 17,95. Het is natuurlijk bij mij te bestellen (ook met handtekening, stuur dan even een mailtje). Omdat het boek niet door de brievenbus kan, betaal je vier euro verzendkosten. Als je het wilt ophalen bij een Kialapunt, betaal je drie euro. Stuur me dan een mailtje.

Ook kun je De Gehoornden in iedere (web)boekhandel bestellen.

Lees hier een scène uit het tweede deel: Gewetensstrijd.

 

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Geheugenstrijd