2024

De magie van de draak

Cover De magie van de draak

Ik mag hem jullie eindelijk laten zien! De super, super super supergave cover van De magie van de draak. Ik vind hem echt sprookjesachtig mooi.
Deze prachtige plaat is getekend door niemand minder dan Danielle Futselaar. Zij werkt nu aan het nieuwe boek van André Kuipers, dus ik ben ontzettend trots en blij dat ze tijd heeft willen maken voor mijn boek. Want niet alleen de buitenkant is geweldig, ook de binnenkant is fantastisch mooi geworden door haar illustraties.
Eind april komt het boek van de drukker. Ik kan niet wachten!!

Hallo 2024!

2024

Alweer een nieuw jaar!
Een jaar waarin ik kan uitkijken naar twee mooie nieuwe uitgaves.
In 2024 verschijnt De magie van de draak, een samenleesboek met fantastische illustraties van de onvolprezen Danielle Futselaar.
Ook verschijnt mijn Monstermeiden (misschien onder een andere titel) bij een voor mij nieuwe uitgeverij, dus dat wordt heel spannend. De kaft is al klaar, is gemaakt door Esther Rosier en hij is super intrigerend geworden.
De laatste maanden van 2023 heb ik besteed aan de Meesterproef van Querido. Een cursus voor gevorderden waarin ik wederom een nieuw boek geschreven heb. Een gaaf boek, al zeg ik het zelf: een hedendaags sprookje voor kinderen tussen 10 en 12 jaar. Ik moet er nog de laatste hand aan leggen, maar daarna ga ik op zoek naar een uitgever voor Tims stille schreeuw.
Natuurlijk schrijf ik in 2024 lustig door! Maar ik ben ook van plan volop te genieten :-)